Aquatone uttalande


Jag testar just nu AQUATONE för att se hur den kan hjälpa kroppen.
Som vanligt är jag mycket skeptisk till allting nytt, men samtidigt nyfiken. Aquatone väckte mitt intresse med tanke på att den sägs strukturera vattenmolekylerna i kroppen. Eftersom vi till största del består av vatten är det här något som i mina öron låter som en naturlig hjälp för att kroppen ska kunna återhämta sig.
Till skillnad från många andra frekvensapparater, går Aquatone även att använda för ÖGONEN. Jag ville testa om det blev någon snabb synbar effekt. För att ha en vettig referens, testade jag Aquatone enbart på höger öga. Efter sju små behandlingar (à 10 min per dag) med apparaten hemma, såg jag i spegeln att en hel del av mina ålders- och solrynkor hade slätat ut sig och liksom försvunnit. Jag kände inte igen mig! Kunde det vara möjligt? På vänster sida såg jag då hur rynkorna fortfarande var på plats. Jag har nu använt Aquatone även på vänster sida, och ser ett klart resultat i mitt ansikte, som har fått hjälp med vätskebalansen. Vad härligt att det finns ett alternativ till ansiktslyft och botox!

Ann-Marie Näslund


Jag tror att behandling med aquatonen är särskilt lämpad för människor med  just min sjukdom. Den benämns ME ( myalgisk ecefalomyelit ) och är både immunologisk och neurologisk och påverkar flera olika system i kroppen negativt , med flera mycket obehagliga symtom och extrem trötthet .
Jag använder ju triomeden , ionaflexen och  aquatonen  varje dag. Med de två förstnämnda kände jag en viss men mycket välbehövlig  förbättring . Med aquatonen märkte jag ett snabbare och mer påtagligt resultat  på lite olika plan.

Det första jag lade märke till var en ny känsla i kroppen , någon slags fysisk välbehags- känsla och en känsla av friskhet som jag inte känt sedan jag var barn.
Matsmältningen fungerar bättre.
Immunförsvaret känns stabilare.
Är heller inte lika känslig i urinvägarna.

Återhämtningstid från muskelkramp har förkortats.

Huden känns mjukare och bättre.

Vad gäller det mentala känns det mer svårbedömt men jag tror att jag känner mig  stabilare och jag sover lite bättre.

Ser jag tillbaka på hur min situation  såg ut för tre år sedan och jämför med hur den ser ut idag så är skillnaden himmelsvid , vilket jag menar är den gemensamma effekten av de tre apparaterna .

Har man dock bara möjlighet att skaffa en av de tre tycker jag att man ska satsa på aquatonen , i alla fall om man lider av min sjukdom.

Även om jag fortfarande till och från är beroende av rullstolen så har jag en mycket större frihet nu och ett mycket normalare liv och det kunde jag inte ens drömma om att jag skulle få för några år sedan.

Stort tack till dig Boris som har gjort  det möjligt för oss alla att få ett bättre liv.

Kära hälsningar

Viveka Willner

 


Hej Boris !  Det har hänt så mycket positivt med min hälsa. Tänk att förändra ett ”kroniskt hjärtflimmer”, (20 år), som skulle kosta 200 000 SEK i Frankrike enligt min hjärtläkare/specialist. Även min mans hälsa har förändrats.

Du visst att jag hade problem med sköldkörteln , Med Tankens Kraft, Triomed, Aquatone, SMARTBreath och vitamin-mineralterapi visar min sköldkörtel helt normala världen. Provet togs den 27 juni och den 28 juni fick jag det fantastiska meddelandet att sköldkörtel värden var helt NORMALA!.   Tusen Tack!

Maj –Lis Rehnqvist

 


Hej!
Jag är mycket glad och tacksam för min Aquatone!
För ett par månader sen pratade jag med Boris om min kroniska Borrelia och hur jag skulle kunna stärka mitt immunförsvar och slippa alla dessa återkommande infektioner varje sommar med penicillinkurer och allmänt dåligt mående!
Boris berättade då ön nytillskottet Aquatonen, jag blev mycket intresserad och köpte en!
Inte bara håller jag Borrelian borta nu…efter en och en halv månads användning känner jag en ny balans till både kropp och själ…sover gott som aldrig förr, har gått ner i vikt och på det psykiska planet har både rädslor och oro minskat betydligt!
Stort tack till Boris för att jag fick veta om detta fantastiska redskap som hjälper och ”stämmer” min kropp och själ till god hälsa!!
Varma hälsningar

Vivianne Alvarsdotter

 


Jag har under snart ett års tid haft besvär med urinvägsinflammation. Försvårad av framfall som trycker mot tarmen. Urinvägarna och trycket mot tarmen medförde att jag alltid behöver nå en toalett snabbt. Det blev ett handikapp.
Inga vanlig eller mer avancerade huskurer hjälpte, så det blev penicillin oftare och oftare. När det behövdes ny kur med 14 dagars mellanrum fick det vara nog.
Var på informationsmöte med Boris 26 april och köpte Aquatone och Triomed. Nu efter flitigt användande av båda apparaterna är jag helt fri från obehag från urinvägarna sedan ca. månad tillbaka. Har dessutom bl.a. uppmärksammat att sömnen är mycket djupare, därmed mer utvilad på dagarna.
Jag dricker och har hela tiden druckit strukturerat vatten.
Jag är så tacksam att jag köpte dessa två hjälpmedel, Aquatone och Triomed för att min kropp skall bli friskare och friskare från cellnivå.

Agneta

 


Jag och min man har nu använt Aquatone och Triomed i en månad. Vilka fantastiska resultat. Min mans artros i knä skulle opereras men är nu nästan helt bra. Även hans dåliga hörsel har blivit betydligt bättre. Min egen erfarenhet är min djupa sömn med efterföljande högre energi, mina Afteblåsor blommar inte ut, min hy blivit fastare m.m. Jag har behandlat flera patienter med fantastiskt snabba resultat bl.a. nackspärr, hälsporre, smärtande axel med Aquatone. Tack Boris för att du finns.

Ann-Christin Fyhr
Ronneby, Blekinge län

 


Jag har använt Aquatone i 2 månader. Reducering av rynkor enligt programmet och ser att min hy har blivit slätare och med mindre rynkor. Tack!
Jag har också använt Aquatone på ögonen på mig och min mamma i 4 veckor. Min mamma har problem med gula fläcken och ser väldigt dåligt och även jag har fått förändring på gula fläcken. Min mamma kan nu se glimtar av saker som hon inte har sett på flera år. Jag kan läsa mindre text numera och tycker att jag ser klarare.
Är så tacksam. ?
Det känns som min Aquatone är mycket värdefull för mig.

Britt-Marie Danielsson Fd Johansson

 


Hej Boris !
Vill tala om att mina utslag över hela kroppen utom ansiktet och med en fruktansvärd klåda, som jag fick i mitten av november ifjol och endast fick kortisonsalva och antihistamin när jag besökte vårdcentralen. Salvan gav en liten effekt till att börja med sen återkom allt igen.
Du hjälpte mig med Aquatone och Triomed och nu är de i stort sett borta..Och det är en befrielse utan dess like.
Har även foton som visar vilken förändring som har skett med mig sen jag började med Aquatonen i slutet av februari. Vill gärna förmedla detta så att andra kan ta vara på Aquatone ska försöka få in fotona vet inte riktigt hur jag ska kunna skicka dom.
Jag har även fått en föryngringseffekt som går att se på fotona som jag skickade till din mobil Boris. Fantastiskt!

Ola-Stina

Ulla –Stina Alvstaaf


Jag använder Aquatone varje dag sedan två månader och jag sover nu mycket bra efter att ha haft stora svårigheter. Har också märkt att min puls lugnar sig när jag använder Aquatone under naveln level 2 mode 1-3.

Gittan Hiller

 


Hej Boris!

Tack för underbara Aquatone!

Jag använder den dagligen. Det är en tillsammans med Triomed vital ”en kära vän” till hela min familj.

Jag vill bara berätta att min mamma var väldigt skeptisk mot användning av Aquatone.

Hon har dåliga knä och när vi kom hem efter en lång dag ute på stan erbjöd jag att prova Aquatone.

När hon var färdig med sitt första behandling frågade jag henne: ”Hur känns det?”

”Jag vet inte”-svarade hon.

Sedan åkte hon hem. På kvällen ringer hon cirka 2 timmar efter behandlingen och säger: ”Jag kan röra  mitt ben utan att det gör ont!”  Nästa morgon ringer igen och säger att svullnaden hon hade i hennes ena knä är borta nu. Hon fortsätter med sin behandling efter detta första resultat.

Nu vill hon sänka sitt blodtryck och vill skaffa sig en egen Aquatone!

Tack en gång till Boris för en fantastisk apparat och att du visar vägen till en bättre hälsa!

Ser fram emot dina utbildningar och seminarier.

Lena Andersson

 


Hej Boris,

* Jag skadade knät när jag föll för några veckor sedan och behandlade området i och runt knäet med mode 1-2 och 2 2gr/dag under 3 dagar och svullnaden och värken försvann till 100%.
* Hade jobbig värk i lumbar området, behandlade med mode 1-2 . använde endast 2 ggr ’a 10 min och värken försvann till 90%
* Har även haft tandvärk och blåsor i munnen och använde mode 2 2 ggr/dag i 2 dagar och blåsa och värk är i princip helt borta.
* Har även använt Aquaotone med mode 2 mot allergi vilket har fungerat mycket bra.

Jag är så tacksam för Aquatone!!

Susanne Graucob

 


Hej Boris med personal

Jag har nu använt min Aquatone i drygt 2 mån.
Jag började behandla njurarna och levern.
Min hy är helt förändrad, från att haft torr o fjällig hy ser den ut som jag är nysmörjad.
Mitt vacum i huvudet är borta efter det jag började med Aquatone.

TACK Boris för detta verktyg samt alla andra nycklar som du givit mig.

Doris Johansson

 


 

Jag var på en föreläsning med Boris i april som handlade om Aquatone och dess fördelar. Impulsköpte den och det är bland det bästa jag gjort. Har bl.a behandlat min besvärliga nacke och efter att i flera år gått till sjukgymnast och naprapat är mina problem som bortblåsta. Har även använt den mot rynkor och dålig matsmältning. Mina vänner tycker jag ser fräschare ut så helt klart är det stor förändring på rynkdjupet. En extra bonus är att huden blir mycket mjukare. Även min matsmältning är så mycket bättre. Helt klart kommer jag att fortsätta använda Aquatonen. Tack Boris!

Vänliga hälsningar Bia Hortell

 


Har i ett halvår haft ont och var i påskveckan hos ortoped innan har jag varit på akuten, hos naprapat o sjukgymnast. Har nu jobbat m Aquatone ordentligt sedan 27 april (ca 7 veckor) Från att inte kunnat gå så är nästa all värk borta och jag kan t o m gå i trappor ?. Precis gjort magnetröntgen och är väldigt spänd på resultatet.
Har använt mig mest av mode 2 level 3 men mixat hej vilt. På baksidan och framme vid inre menisken. Märkte först inget resultat men la då till sköldkörteln (som jag har problem med) och ryggslutet.
Fall 2 akut förkylning, halsont
Triomed (homeopati), Aquatone och strukturerat vatten gjorde att förkylningen bröt ut snabbt men blev kortvarig. Sidan om näsan, pannan och bakhuvudet använt.
Fall 3
Början till migrän. Stoppar den med triomed (homepati) på onda punkter vid ögonen o bihålorna. Får köra flera ggr men oftast somnar jag med maskinen på och vaknar utan värk ?
Mvh

Laila Jakobsson
Malmö

 


Hej Boris! Jag köpte Aquatone i maj månad och har bl.a använt programmet mot sömnstörningar som jag har haft i ca.1,5 år. Har fått sömntabletter utskrivet, men inte behövt använda dem de senaste veckorna.
Vänliga hälsningar

Birthe Bredenholt Czerwiec

 


Jag halkade i trappan utomhus på senhösten och knäckte troligtvis ett revben. Jag har haft ont när jag har legat på sidan och har bara kunnat somna i ryggläge. Efter några behandlingar med Aquatone försvann besvären helt.

Anders Tomtlund

 


Jag har haft en jobbig sveda på tungan. Efter att Jag använde Aquatone mot tungan och drack strukturerat vatten så försvann svedan. Tack!!

Eva Anto

 


Igår hjälpte jag en kompis med hennes hälsporre som värkte. Hon fick en behandling på sporren och en i bakhuvudet. Hon sa att det kändes bättre på en gång och värken var nästan helt borta och att det väl fungerar om man tror på det. Jag sa – det här behöver man inte ens tro på för att det ska fungera. Jag köpte min Aquatone för 5 veckor sedan och har använt den mest på allmänna punkter. Jag har fått mer energi, känner mig starkare, lugnare och gladare. Jag brukar ha hemsk värk i fötterna på morgnarna, det är nästan helt borta nu. Jag vaknar inte heller flera gånger varje natt numera, vilket jag gjorde tidigare. Ser mycket fram emot allt jag ska behandla framöver, syn, hörsel, rensa lymfsystemet. Dessutom är det roligt att kunna hjälpa vänner som har ont på ett snabbt och okomplicerat sätt. Jag är så nöjd med min investering.

Yvonne Sjödin

 


Hej Boris,
Jag kan inte tacka dig nog för den underbara apparaten Aquatone.
På dryggt en månad har jag blivit av med vissa hälsoproblem, och andra, som jag hade problem i större del av mitt liv är på förbättrings väggen.

Jag har blivit av med ischias efter bara 2 dagar.
Dåsighet är borta efter 3-4 dagar behandlingar.
Sömnen har blivit mycket djupare och mer vilosam.
Stresen är kraftigt reducerat och kommer nu bara sporadisk.
Kännde mig också ofta täpt i näsan och det blev bättre  efter bara 2 behandlingar.
I buken hade jag mycket spänningar, stagnerade ställen och det har blivit mycket bättre.

Har fortvarande problem med höftena och kortare ben, men även det har blivit bättre.

Allmänt känner mig mycket starkare, mer positiv, mer välmående.

Jag skulle rekommendera Aquatone till alla människor.
Man kan inte annat än älska Aquatone.

Malgorzata Okla.


Nyligen köpte jag Aquatone och kunde redan uppleva aparatens påtagliga styrka. Jag hade inflammationer i tandkött med blödning och varbildning som var jätte besvärlig. Efter bara några dagar användning av Aquatone var alla dessa problem helt borta.

Stor Tack !  Eva Wenner


Hej Boris

ditt råd att behandla levern för min förstoppning fungerar utmärkt.Började använda Aquatone den 11maj och idag har jag inga problem med förstoppningen.Helt fantastisk.TACK!!!

Anton Kreuzer


Efter 2 dagars användning av Aquatone är yrsel och dåsighet som jag har haft i några år är borta!! jag kan inte tro det.. Så glad jag är!!

Inga Liljedahl


I morse vaknade jag med svår värk i ländrygg och i knä eftersom jag arbetade utomhus igår har diagnos spinal stenos med viss reccess-stenos samt spondylos, och atros i ländrygg och 2 diskbråck.
Jag började min dag med att använda Aquatonen på ländryggen på 2 ställen sen flyttade jag den till knäet och avslutade bakom nacken. Det är nästan som man inte tror att det är sant men all värk släppte på en gång. Jag är så supernöjd med mina hälsoredskap som hjälper mig varje dag.

Tack Boris för att du finns utan min Trio-Med och Aquatone skulle jag inte kommit ur sängen dagen efter trädgårdsarbetet.

Monica Luleå


Jag fick för två veckor sedan en ovanlig diagnos som heter Fahlgrens syndrom. Det finns få fall i Sverige vilket gör att man inte har så stor kunskap kring behandling. Symptom är stark smärta i nacke, orörlighet samt svårigheter att svälja. Fick diagnos efter en datortomografi. Dessutom låg sänkan på 170. Fick en cortison behandling oralt för att akut få ner sänkan. Inga smärttabletter verkade så jag började att använda Aquatone och Triomed flera ggr per dag, efter två veckor är jag nu nästan helt symtomfri.

Använde enligt följande:

Aquatone på bakhuvudet/nacken morgon mode 1-2 två ggr i sträck. På em/kväll mode 3 och sen mode 1-3.

Hälsningar

Ann-Catrin Olsson

Mobil: 070-264 34 14


Jag vill bara säga ett stor tack till Boris för de fantastiska apparaterna, Aquatone och Triomed. Jag har båda. Under senaste 3 åren hade jag jätte ont i nacken. Det börjades med en lätt nackskott och blev värre och värre, att till slut kunde jag inte leva, sitta, gå eller sova normalt och hade ont hela tiden. Man kan seja att sjukdom har hamnat i kronisk form. Med hjälp av Aqutone tog jag bort problemet under 12 dagar. Värken försvann. Ibland stack mitt blodtryck upp, hade jag migrän då och då… Allt detta normaliserades också.
Jag rekommenderade att köpa Aquatone till min väninna. Hon hade lika problem med nacken som jag. Det ordnade hon efter 2 veckor, plus hade hon blåskatarr som botades också under 2 veckor.
Jag hjälpte min kollega. Han kom till jobbet med akut smärta i axel, kunde inte dra upp handen. Jag lyckades ta bort den med hjälp avTriomed och Aquatone inom 4 timmar. Han var jätte glad, förvånad och tacksam.
Hans ”tack” skickade jag till Boris!!! Och en gång till stor tack, Boris-)))))))))

Maya Tsirikashvilli


Tack Boris för att du erbjöd mig möjligheten att fördjupa mig i ”Framtidens Terapi Idag”!

Gläder mig åt upplevelsen med Aguatone, som påverkar miljön i kroppen och alla dess biokemiska processer!

Fallbeskrivning: Peter


Min kära sambos Hö axel blev helt befriad från värk efter 6 behandlingar (2 behandlingar/dag x 3dgr). Värken har pågått/molnande under tre månader. Tack Boris Aranovich för Aguatone!

Vidare har min sambo jobbat med knä- och fotproblem, som pågått under lång tid. Idag är han helt befriad från problemen. Behandlat med Level 1 och Mode 1 på ”occipital area” och därefter på respektive områden/zoner.

Min sambo fortsätter med att rensa stagnation i organen. 


Fallbeskrivning: Maj-Lis

Jobbade på ”occipital area” för att stimulera ”förlängda märgen”, som stimulerar hela kroppen samt balanserar hjärnhalvorna.

3beh. 1beh./dag. Level 1 Mode 1-3 (3)

 

Vips kände jag glädje och sjöng! Den sovande kreativiteten väcktes till liv!

Idag (fjärde dagen) sjöng jag under bilkörningen… helt fantastiskt! Såväl min energi som serotonin produktionen är på väg tillbaka efter lång tids frånvaro. Känns tryggt! Tack Boris!

Behandlar stagnationer i organen enl. rek. Aguatone samt rörelseapparaten, som inte är lustig.

Tack Boris Aranovich! Kunskap om ”Framtidens Terapi Idag” är vad vi alla behöver idag!